Solo Kutjes

Vingeren bi vrouw

vingeren bi vrouw

Sorry voor al die vragen, maar ik zou graag wat ervaringen willen lezen! Uggla vrijdag 13 april Het gaat gewoon op de zelfde manier als heet ontmoeten van een jongen waar je wel mee zou willen zoenen. Hoe je dat nou doet? Dat is tenminste hoe ik het gedaan heb.. Er zijn, net als bij een jongen, geen protocollen voor ofzo.

Het feit is dat je, naar mijn idee, als vrouwen elkaar nog vele malen beter aan voelt! Ja, ik heb er dus ervaring mee. Met een vriendin van me. Het gebeurde eigenlijk toen ik een keer bij haar thuis zat te chatten met een vriend van me. Dit zat mij uit te dagen en doen hebben we t een en ander gedaan. Ook voor de webcam. Daarna is dit nog een aantal keer gebeurd. Waar je andere meiden ontmoet, dat kan volgens mij overal zijn Als je je er maar goed bij voelt.

Noa82 zaterdag 14 april Een jaar of vier à vijf geleden zat ik zelf erg in de knoop met mezelf omdat ik opeens gevoelens had voor een meisje. Ik ben toen op onderzoek uitgegaan en heb een tijdje rondgehangen op het forum van Expreszo, een organisatie voor biseksuele en homoseksuele jongeren.

Daar heb ik toen contact gekregen met een meisje, dat ik uiteindelijk een keertje ontmoet heb. Ik heb toen ook met haar gezoend. Het voordeel was natuurlijk dat ik wist dat ze lesbisch was en dat zij van mij wist dat ik nieuwsgierig was naar hoe het zou zijn met een meisje.

Als je echt een keer iets met een meisje zou willen proberen weet natuurlijk niet hoe jouw vriend daarin staat en of jullie het daarover hebben , kun je altijd een keertje naar een vrouwen uitgaansgelegenheid gaan. Natuurlijk kom je ook in het 'normale' leven wel vrouwen tegen die óf op vrouwen vallen óf gewoon ook wel eens met een vrouw willen zoenen, maar op dit soort plekken is de kans gewoon een stuk groter.

Ik fantaseer er nog dagelijks over, zou het graag nog eens willen doen, maar manlief is bang dat ik dan verliefd op haar zou worden, maar dat is helemaal niet zo Vriendin en ik vonden dat een goede voorwaarde en zij begon mij te zoenen voor dat ik er erg in had. Mannen hebben toegekeken Advies: Mijn man zei net,zolang ik toe mag kijken mag jij een hoop met vrouwen.

Lynn3 zondag 15 april P  Ik las dat het vaak met een vriendin gebeurde ofzo, maar ik heb zelf geen vriendin met wie ik verder zou willen gaan, misschien juist omdat ik ze al zo lang ken ofzo Lynn3 dinsdag 17 april Oh dat is wel heel uitdagend zo voor het publiek: D dat zou voor mij een beetje te extreem zijn denk ik, maar wel spannend hoor!

Garbo meer danceretrogay Vrouwen feest. Alleen toegang voor vrouwen. Garbo is in het leven geroepen om lesbische- en biseksuele vrouwen in de gelegenheid te stellen om andere vrouwen te ontmoeten.

Dit kan door met elkaar te dansen of gezellig met elkaar een drankje te drinken www. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Het lijkt mij ook zo ontzettend spannend om iets met een vrouw te doen! Ik heb vroeger wel eens met een meisje gezoend, maar wil meer! Maar dan wel met een onbekende, met een vriendin wil ik niet.

Ik heb dit met mijn man gesproken, het lijkt hem heel opwindend om mij met een vrouw te bezig te zien. Kvind het wel heeel erg spannend! Wie heeft er ervaring hoe dat gaat in zo'n kroeg? Ik  weet niet of je man daar nou wel zo welkom is in een kroeg speciaal voor vrouwen? Lynn3 vrijdag 20 april Ik weet van mezelf dat ik echt op jongens val. Het lijkt me alleen heel spannend om eens wat met een meisje te proberen D Maar ik zou nooit een relatie met een vrouw willen bijvoorbeeld.

Ik gebaarde de beide dames om naast elkaar op de knieën te gaan zitten, met de handen op het bed, zodat ze als het ware als hondjes klaar zaten, om achterlangs genomen te worden. Ik  kroop achter hen, stond naast het bed en greep mijn pik beet en smeerde deze speels tussen de schaamlippen van de twee meiden heen, die elkaar heerlijk aan het tongzoenen waren. Natuurlijk wilde ik onze vriendin als eerste te pakken nemen, want die had ik nog nooit gehad.

Terwijl ik twee vingers tussen de schaamlippen en in het kutje van mijn vrouw liet glijden en deze heen en weer begon te bewegen, drukte ik mijn lul in de natte spleet van onze vriendin.

Ze kreunde zacht en ik neukte steeds een beetje harder. Ik keek toe hoe mijn paal die dikke schaamlippen heen en weer liet schuiven, terwijl ik haar hand ook bij de mijne voelde. Ze leunde ver achterover, zodat ze ook met het kutje van mijn vrouw kon spelen.

Wat een zalig gezicht was dat, ik zou er bijna door klaar gaan komen. Ik wilde in principe mijn vrouw neuken, maar had een beter idee. Ik liet de twee dames in standje 69 liggen, zodat ze elkaar heerlijk konden vingeren en beffen. Ondertussen naaide ik allebei de sletes om beurten in hun strakke kontjes! En ze genoten er zo intens van, dat kon ik duidelijk horen. Ik hield het niet meer en gaf aan klaar te gaan komen. De twee bi meiden klommen van elkaar af en zaten klaar, met hun mondjes open.

Ik neukte ze allebei in de mond en trok mij op hun tongen af, tot ik kermend van gemot een enorme hoeveelheid sperma op hun tongen en gezichten spoot. Daarna zijn we met zijn allen onder de douche gegaan. Die avond duurde eigenlijk veel te kort, maar gelukkig is ze blijven logeren en hebben we het nog een keertje over gedaan.

Onze vriendschap, geloof het of niet, is er alleen maar hechter door geworden. Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten. Gewoon even een bevinding over het verhaal. Vond je het leuk of opwindend, wat vond je van de schrijfstijl en de verhaallijn en ga zo maar door.

Ook als het tegenviel en de reden waarom is achter te laten, zo kan de schrijver er iets mee doen in zijn of haar volgende sexverhalen. En daarnaast kan je ook door middel van sterren aangeven hoe je het verhaal vond. Zo maak je de sexverhalen zelf populair en zullen ze door meerdere mensen gelezen worden! Snelmenu Verhaal zoeken Nieuwe verhalen Verhaal schrijven Prikbord. Beginpagina Bisex verhalen Mijn vrouw en ik in ons eerste bisex triootje.

Schrijver Arvid on 25 Jun, Bisex verhalen lezers. Laat een review achter en stem! Waardering Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten.

Portfolio Jul 6, Jan leert senioren seks kennen Nov 18, Senioren seks is heet en lekker Dec 23, Afgetrokken door het oude vrouwtje Nov 28, Joop, ik heb vandaag zin in anaal Jul 17, De cougar waar ik verliefd op werd. Reviews 19 May, Meer sexverhalen Lesbische sex in de vastgelopen lift.

Geile gay acrobatische sex

Mijn man zei net,zolang ik toe mag kijken mag jij een hoop met vrouwen. Lynn3 zondag 15 april P  Ik las dat het vaak met een vriendin gebeurde ofzo, maar ik heb zelf geen vriendin met wie ik verder zou willen gaan, misschien juist omdat ik ze al zo lang ken ofzo Lynn3 dinsdag 17 april Oh dat is wel heel uitdagend zo voor het publiek: D dat zou voor mij een beetje te extreem zijn denk ik, maar wel spannend hoor! Garbo meer danceretrogay Vrouwen feest.

Alleen toegang voor vrouwen. Garbo is in het leven geroepen om lesbische- en biseksuele vrouwen in de gelegenheid te stellen om andere vrouwen te ontmoeten. Dit kan door met elkaar te dansen of gezellig met elkaar een drankje te drinken www. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Het lijkt mij ook zo ontzettend spannend om iets met een vrouw te doen! Ik heb vroeger wel eens met een meisje gezoend, maar wil meer! Maar dan wel met een onbekende, met een vriendin wil ik niet.

Ik heb dit met mijn man gesproken, het lijkt hem heel opwindend om mij met een vrouw te bezig te zien. Kvind het wel heeel erg spannend! Wie heeft er ervaring hoe dat gaat in zo'n kroeg? Ik  weet niet of je man daar nou wel zo welkom is in een kroeg speciaal voor vrouwen?

Lynn3 vrijdag 20 april Ik weet van mezelf dat ik echt op jongens val. Het lijkt me alleen heel spannend om eens wat met een meisje te proberen D Maar ik zou nooit een relatie met een vrouw willen bijvoorbeeld. Ik vind het een spannender idee om eens wat met een meisje te proberen die er net zo over denkt Ik ben 28 jaar, heb een vriend, maar ben ook erg nieuwsgierig naar zoenen en meer met vrouwen. Mijn vriend weet dit, maar zou dan zelf ja welke man niet? Terwijl ik het juist voor mezelf zou willen doen en daar niet nog eens iemand bij zou willen hebben.

Ik heb jaren terug wel eens een aparte sfeer gevoeld tussen een meisje en mij, maar kon dat op dat moment niet zo plaatsen Jaren later heb ik haar daar toch nog eens over aangesproken via MSN gaat dat toch makkelijker: Was echt een leuk mens met hetzelfde gevoel voor humor.

Nou zou ik niet weten waar ik een meisje tegen zou komen waar mee kan zoenen al ben ik dus ook wel nieuwsgierig naar meer. Ik zou ook het liefste willen dat het spontaan gebeurt Behalve dat het niet ongedwongen is, vind ik het ook nog een behoorlijke drempel Een man kom ik ook liever ongedwongen ergens tegen dan dat dat via internet moet gebeuren. En dat geldt voor mij voor een vrouw ook.. Afgelopen zaterdag was er weer 1, maar zou dan niet zo goed weten met wie ik moet gaan.

En ik ben best stoer, maar om nou in mn eentje te gaan? Daar ben ik dan net iets te weinig heldhaftig voor: Hoi, Ik herken dit verhaal wel! Ik weet van mezelf ook dat ik echt volledig hetero ben maar het lijkt me gewoon ontzettend spannend om eens te vrijen met een vrouw. Ik heb wel vaker gezoend maar dat vond ik niet heel erg spectatulair ofzo dus ben gewoon heel erg benieuwd. Ik denk dat er in een gewone kroeg ook wel meiden rondlopen die er hetzelfde over denken, alleen vind ik het dan moeilijk om contact te maken.

Het risico op afwijzing bij een vrouw is toch een stuk groter dan bij een man. Is best moeilijk om dan duidelijk te maken wel kant je op wil laten gaan. Misschien kunnen we via de mod emailadressen uitwisselen? Lynn3 dinsdag 24 april Ja dat bedoel ik nou ook! Dat die ander ook nog 'groen' is en ook voor het eerst wilt experimenteren! Dat is de ideale situatie in mijn fantasie in ieder geval Haar mooie volle en vochtige lippen maakten mijn lul kletsnat en ik kon haar tong langs mijn eikel voelen glijden, terwijl ze haar hoofd op en neer aan het bewegen was.

Mijn vrouw was zichzelf inmiddels aan het vingeren, terwijl ze kreunend aan het likken was en zichzelf en onze vriendin tot een spetterend orgasme wist te brengen. Ik gebaarde de beide dames om naast elkaar op de knieën te gaan zitten, met de handen op het bed, zodat ze als het ware als hondjes klaar zaten, om achterlangs genomen te worden.

Ik  kroop achter hen, stond naast het bed en greep mijn pik beet en smeerde deze speels tussen de schaamlippen van de twee meiden heen, die elkaar heerlijk aan het tongzoenen waren. Natuurlijk wilde ik onze vriendin als eerste te pakken nemen, want die had ik nog nooit gehad. Terwijl ik twee vingers tussen de schaamlippen en in het kutje van mijn vrouw liet glijden en deze heen en weer begon te bewegen, drukte ik mijn lul in de natte spleet van onze vriendin. Ze kreunde zacht en ik neukte steeds een beetje harder.

Ik keek toe hoe mijn paal die dikke schaamlippen heen en weer liet schuiven, terwijl ik haar hand ook bij de mijne voelde. Ze leunde ver achterover, zodat ze ook met het kutje van mijn vrouw kon spelen. Wat een zalig gezicht was dat, ik zou er bijna door klaar gaan komen. Ik wilde in principe mijn vrouw neuken, maar had een beter idee. Ik liet de twee dames in standje 69 liggen, zodat ze elkaar heerlijk konden vingeren en beffen.

Ondertussen naaide ik allebei de sletes om beurten in hun strakke kontjes! En ze genoten er zo intens van, dat kon ik duidelijk horen. Ik hield het niet meer en gaf aan klaar te gaan komen. De twee bi meiden klommen van elkaar af en zaten klaar, met hun mondjes open.

Ik neukte ze allebei in de mond en trok mij op hun tongen af, tot ik kermend van gemot een enorme hoeveelheid sperma op hun tongen en gezichten spoot. Daarna zijn we met zijn allen onder de douche gegaan. Die avond duurde eigenlijk veel te kort, maar gelukkig is ze blijven logeren en hebben we het nog een keertje over gedaan.

Onze vriendschap, geloof het of niet, is er alleen maar hechter door geworden. Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten. Gewoon even een bevinding over het verhaal. Vond je het leuk of opwindend, wat vond je van de schrijfstijl en de verhaallijn en ga zo maar door. Ook als het tegenviel en de reden waarom is achter te laten, zo kan de schrijver er iets mee doen in zijn of haar volgende sexverhalen. En daarnaast kan je ook door middel van sterren aangeven hoe je het verhaal vond.

Zo maak je de sexverhalen zelf populair en zullen ze door meerdere mensen gelezen worden! Snelmenu Verhaal zoeken Nieuwe verhalen Verhaal schrijven Prikbord. Beginpagina Bisex verhalen Mijn vrouw en ik in ons eerste bisex triootje. Schrijver Arvid on 25 Jun, Bisex verhalen lezers.

Laat een review achter en stem! Waardering Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten. Portfolio Jul 6, Jan leert senioren seks kennen Nov 18, Senioren seks is heet en lekker Dec 23, Afgetrokken door het oude vrouwtje Nov 28, Joop, ik heb vandaag zin in anaal Jul 17, De cougar waar ik verliefd op werd.


vingeren bi vrouw

Sorry voor al die vragen, maar ik zou graag wat ervaringen willen lezen! Uggla vrijdag 13 april Het gaat gewoon op de zelfde manier als heet ontmoeten van een jongen waar je wel mee zou willen zoenen. Hoe je dat nou doet? Dat is tenminste hoe ik het gedaan heb.. Er zijn, net als bij een jongen, geen protocollen voor ofzo. Het feit is dat je, naar mijn idee, als vrouwen elkaar nog vele malen beter aan voelt! Ja, ik heb er dus ervaring mee.

Met een vriendin van me. Het gebeurde eigenlijk toen ik een keer bij haar thuis zat te chatten met een vriend van me. Dit zat mij uit te dagen en doen hebben we t een en ander gedaan. Ook voor de webcam. Daarna is dit nog een aantal keer gebeurd. Waar je andere meiden ontmoet, dat kan volgens mij overal zijn Als je je er maar goed bij voelt. Noa82 zaterdag 14 april Een jaar of vier à vijf geleden zat ik zelf erg in de knoop met mezelf omdat ik opeens gevoelens had voor een meisje. Ik ben toen op onderzoek uitgegaan en heb een tijdje rondgehangen op het forum van Expreszo, een organisatie voor biseksuele en homoseksuele jongeren.

Daar heb ik toen contact gekregen met een meisje, dat ik uiteindelijk een keertje ontmoet heb. Ik heb toen ook met haar gezoend. Het voordeel was natuurlijk dat ik wist dat ze lesbisch was en dat zij van mij wist dat ik nieuwsgierig was naar hoe het zou zijn met een meisje. Als je echt een keer iets met een meisje zou willen proberen weet natuurlijk niet hoe jouw vriend daarin staat en of jullie het daarover hebben , kun je altijd een keertje naar een vrouwen uitgaansgelegenheid gaan. Natuurlijk kom je ook in het 'normale' leven wel vrouwen tegen die óf op vrouwen vallen óf gewoon ook wel eens met een vrouw willen zoenen, maar op dit soort plekken is de kans gewoon een stuk groter.

Ik fantaseer er nog dagelijks over, zou het graag nog eens willen doen, maar manlief is bang dat ik dan verliefd op haar zou worden, maar dat is helemaal niet zo Vriendin en ik vonden dat een goede voorwaarde en zij begon mij te zoenen voor dat ik er erg in had. Mannen hebben toegekeken Advies: Mijn man zei net,zolang ik toe mag kijken mag jij een hoop met vrouwen. Lynn3 zondag 15 april P  Ik las dat het vaak met een vriendin gebeurde ofzo, maar ik heb zelf geen vriendin met wie ik verder zou willen gaan, misschien juist omdat ik ze al zo lang ken ofzo Lynn3 dinsdag 17 april Oh dat is wel heel uitdagend zo voor het publiek: D dat zou voor mij een beetje te extreem zijn denk ik, maar wel spannend hoor!

Garbo meer danceretrogay Vrouwen feest. Alleen toegang voor vrouwen. Garbo is in het leven geroepen om lesbische- en biseksuele vrouwen in de gelegenheid te stellen om andere vrouwen te ontmoeten.

Dit kan door met elkaar te dansen of gezellig met elkaar een drankje te drinken www. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Het lijkt mij ook zo ontzettend spannend om iets met een vrouw te doen! Ik heb vroeger wel eens met een meisje gezoend, maar wil meer! Maar dan wel met een onbekende, met een vriendin wil ik niet. Ik heb dit met mijn man gesproken, het lijkt hem heel opwindend om mij met een vrouw te bezig te zien.

Kvind het wel heeel erg spannend! Wie heeft er ervaring hoe dat gaat in zo'n kroeg? Ik  weet niet of je man daar nou wel zo welkom is in een kroeg speciaal voor vrouwen? Lynn3 vrijdag 20 april Ik weet van mezelf dat ik echt op jongens val. Het lijkt me alleen heel spannend om eens wat met een meisje te proberen D Maar ik zou nooit een relatie met een vrouw willen bijvoorbeeld. Ik gebaarde de beide dames om naast elkaar op de knieën te gaan zitten, met de handen op het bed, zodat ze als het ware als hondjes klaar zaten, om achterlangs genomen te worden.

Ik  kroop achter hen, stond naast het bed en greep mijn pik beet en smeerde deze speels tussen de schaamlippen van de twee meiden heen, die elkaar heerlijk aan het tongzoenen waren. Natuurlijk wilde ik onze vriendin als eerste te pakken nemen, want die had ik nog nooit gehad. Terwijl ik twee vingers tussen de schaamlippen en in het kutje van mijn vrouw liet glijden en deze heen en weer begon te bewegen, drukte ik mijn lul in de natte spleet van onze vriendin. Ze kreunde zacht en ik neukte steeds een beetje harder.

Ik keek toe hoe mijn paal die dikke schaamlippen heen en weer liet schuiven, terwijl ik haar hand ook bij de mijne voelde. Ze leunde ver achterover, zodat ze ook met het kutje van mijn vrouw kon spelen. Wat een zalig gezicht was dat, ik zou er bijna door klaar gaan komen. Ik wilde in principe mijn vrouw neuken, maar had een beter idee. Ik liet de twee dames in standje 69 liggen, zodat ze elkaar heerlijk konden vingeren en beffen.

Ondertussen naaide ik allebei de sletes om beurten in hun strakke kontjes! En ze genoten er zo intens van, dat kon ik duidelijk horen. Ik hield het niet meer en gaf aan klaar te gaan komen.

De twee bi meiden klommen van elkaar af en zaten klaar, met hun mondjes open. Ik neukte ze allebei in de mond en trok mij op hun tongen af, tot ik kermend van gemot een enorme hoeveelheid sperma op hun tongen en gezichten spoot.

Daarna zijn we met zijn allen onder de douche gegaan. Die avond duurde eigenlijk veel te kort, maar gelukkig is ze blijven logeren en hebben we het nog een keertje over gedaan. Onze vriendschap, geloof het of niet, is er alleen maar hechter door geworden.

Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten. Gewoon even een bevinding over het verhaal. Vond je het leuk of opwindend, wat vond je van de schrijfstijl en de verhaallijn en ga zo maar door.

Ook als het tegenviel en de reden waarom is achter te laten, zo kan de schrijver er iets mee doen in zijn of haar volgende sexverhalen. En daarnaast kan je ook door middel van sterren aangeven hoe je het verhaal vond. Zo maak je de sexverhalen zelf populair en zullen ze door meerdere mensen gelezen worden! Snelmenu Verhaal zoeken Nieuwe verhalen Verhaal schrijven Prikbord. Beginpagina Bisex verhalen Mijn vrouw en ik in ons eerste bisex triootje.

Schrijver Arvid on 25 Jun, Bisex verhalen lezers. Laat een review achter en stem! Waardering Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten. Portfolio Jul 6, Jan leert senioren seks kennen Nov 18, Senioren seks is heet en lekker Dec 23, Afgetrokken door het oude vrouwtje Nov 28, Joop, ik heb vandaag zin in anaal Jul 17, De cougar waar ik verliefd op werd.

Reviews 19 May, Meer sexverhalen Lesbische sex in de vastgelopen lift.


Schatjes prive pik sm

  • 896
  • 740
  • Bisexul sex anaal spuiten
  • Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».
  • Waar kleien en boetseren al niet goed voor is! Beiden waren we er over uit dat het een vrouw moest zijn. We raakte ontspannen aan de praat over van alles en nog wat, en in een mum van tijd was het leslokaal opgeruimd.

Grote pik in kut neuken in disco


Dit kan door met elkaar te dansen of gezellig met elkaar een drankje te drinken www. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Het lijkt mij ook zo ontzettend spannend om iets met een vrouw te doen! Ik heb vroeger wel eens met een meisje gezoend, maar wil meer! Maar dan wel met een onbekende, met een vriendin wil ik niet. Ik heb dit met mijn man gesproken, het lijkt hem heel opwindend om mij met een vrouw te bezig te zien. Kvind het wel heeel erg spannend!

Wie heeft er ervaring hoe dat gaat in zo'n kroeg? Ik  weet niet of je man daar nou wel zo welkom is in een kroeg speciaal voor vrouwen? Lynn3 vrijdag 20 april Ik weet van mezelf dat ik echt op jongens val. Het lijkt me alleen heel spannend om eens wat met een meisje te proberen D Maar ik zou nooit een relatie met een vrouw willen bijvoorbeeld.

Ik vind het een spannender idee om eens wat met een meisje te proberen die er net zo over denkt Ik ben 28 jaar, heb een vriend, maar ben ook erg nieuwsgierig naar zoenen en meer met vrouwen. Mijn vriend weet dit, maar zou dan zelf ja welke man niet?

Terwijl ik het juist voor mezelf zou willen doen en daar niet nog eens iemand bij zou willen hebben. Ik heb jaren terug wel eens een aparte sfeer gevoeld tussen een meisje en mij, maar kon dat op dat moment niet zo plaatsen Jaren later heb ik haar daar toch nog eens over aangesproken via MSN gaat dat toch makkelijker: Was echt een leuk mens met hetzelfde gevoel voor humor.

Nou zou ik niet weten waar ik een meisje tegen zou komen waar mee kan zoenen al ben ik dus ook wel nieuwsgierig naar meer. Ik zou ook het liefste willen dat het spontaan gebeurt Behalve dat het niet ongedwongen is, vind ik het ook nog een behoorlijke drempel Een man kom ik ook liever ongedwongen ergens tegen dan dat dat via internet moet gebeuren.

En dat geldt voor mij voor een vrouw ook.. Afgelopen zaterdag was er weer 1, maar zou dan niet zo goed weten met wie ik moet gaan. En ik ben best stoer, maar om nou in mn eentje te gaan? Daar ben ik dan net iets te weinig heldhaftig voor: Hoi, Ik herken dit verhaal wel! Ik weet van mezelf ook dat ik echt volledig hetero ben maar het lijkt me gewoon ontzettend spannend om eens te vrijen met een vrouw. Ik heb wel vaker gezoend maar dat vond ik niet heel erg spectatulair ofzo dus ben gewoon heel erg benieuwd.

Ik denk dat er in een gewone kroeg ook wel meiden rondlopen die er hetzelfde over denken, alleen vind ik het dan moeilijk om contact te maken. Me be like "Hey zij is knap, zou ze bi zijn" hahaha. Het is iets waar je ook heel laat achter kan komen. Tenzij je je als meisje totaal niet aangetrokken voelt tot andere meiden, dan ben je gewoon hetero: Ik voel me veel meer aangetrokken tot vrouwen. Ik denk heel vaak: Ik weet niet of ik bi, lesbisch of hetero ben.

Ik ben 17 en zou het eigenlijk wel moeten weten, maar heb ook nog nooit gezoend of een relatie gehad. Ik kom er wel achter ofzo denk ik. Ik heb het ook wel een beetje los gelaten. Ik zou minder bang zijn bij een vrouw in bed, omdat ik vrouwen opener en toegankelijker vind. Ik ben lesbisch, ik kan me best voor stellen dat je het als lesbi met een straight meisje wil doen, want ja daar kan je ook gewoon op vallen.

Denk dat ik bi-schierig ben dan. Ik val sowieso op jongens maar kan me ook seksueel aangetrokken voelen tot een meisje.

Of ik daar dan een relatie mee aan zou kunnen gaan weet ik niet. Vandaar dat ik mezelf ook nog niet bi wil noemen. Ben nog nooit verliefd geweest op een meisje. Ik kan me goed voorstellen dat meiden hier nieuwsgierig naar zijn. Zelf heb ik die nieuwsgierigheid nog nooit gehad, en weet ook niet of die ooit gaat komen. Home News Fashion Beauty Lifestyle.

Uitgelichte blogs Member blogs. Delen Tweet Pin App. Door Emily 2 jaar geleden. LOVE dit artikel 0 0 meiden hebben deze blog geloved. Je bent nog niet ingelogd. Of login via Facebook. Lijkt me wel een keer geinig. Duitse vrouwen zijn dol op porno films. Aziatische slet is dol op de schijf van vijf. Kom jij of kom ik? Volgeblaft door 2 pikken op het strand.

Neuk me aars en spuit op mijn harige kut. Australische lesbienne likt een harige kont en kut. Blonde milf vuistneukt een kontje. Krijsend Aziaatje maakt haarzelf helemaal gek.

Lexi Belle maakt een ritje op de sybian. Amateur brunette 19 gebruikt haar kutje als verstop plekje.

vingeren bi vrouw

Vochtig kutje lekkere dikke kut


vingeren bi vrouw

© 2018 Neuken In Uden All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.