Solo Kutjes

Seks op zijn hondjes lik mijn kut

seks op zijn hondjes lik mijn kut

Ze merkte wel dat ik nog een beetje schichtig was. Ze maakte haar nachthemd open en haalde haar grote, volle borsten te voorschijn. Voorzichtig begon ik te kneden en te zuigen, terwijl tante vlug mijn lul te voorschijn haalde. Minutenlang speelden we zo. Maar toen mijn lul vervaarlijk begon te schudden, hield ze in. Ze zorgde er eerst voor dat we allebei snel naakt waren. Terwijl ze me zacht kuste,trok ze me op zich en spreidde haar benen. Met stevige handen streelde ze mijn billen en dan plaatste ze mijn lul voor haar kut, die ik goed kon voelen.

Ik begreep dat het nu op neuken uit zou draaien. Voor deze prestatie kreeg ik een diepe tongzoen en ze hield haar handen op mijn kont om mijn lul er nog in te houden. Haar kut krampte steeds samen en mijn eerst verslapte lul begon er weer van te groeien. We neukten op elkaar in tot we allebei klaar kwamen.

Toen draaiden we ons om en sliepen in… We zorgden er wel voor dat de buren geen argwaan kregen, maar in huis kusten we elkaar steeds vaker en… ik greep haar spontaan bij haar grote tieten. Dat vond ze zalig. Als ze wist dat mijn lul stijf stond, greep ze me vaak lekker in mijn kruis. Op die leeftijd was het helemaal niet zo moeilijk om meerdere malen achter elkaar klaar te komen en mijn tante was wat dat aanging een geduldige lerares.

Ze genoot er zelf ook met volle teugen van. Mijn pikkie was nu een flinke liefdesknuppel, met een flinke eikel. In het weekend zaten we op de veranda en dronken wat wijn. De zwoele avond bracht ons helemaal in de stemming. Dit keer ging tante eerst in bad. Toen ik haar volgde trof ik haar naakt aan. Er brandde een lampje.

Ze vroeg me mijn badjas uit te trekken en voor haar neerknielen,hetgeen ik meteen deed. Toen zij haar welgevormde dijen spreidde zag ik voor het eerst in het volle licht een kut. Maar zij trok haar kut open, liet me haar klitje zien en zei me hoe ik die moest likken.

Toen ze begon te kreunen voelde ik mijn lul meer dan hard worden. Ik likte haar steeds woester. Toen drukte ze haar dijen tegen mijn hoofd en ik voelde haar vocht langs het puntje van mijn tong lopen. Ik likte en slikte alles weg. Ik likte verder en speelde met haar borsten, ze kwam nog eens. En nu was ze niet meer te houden.

Nauwelijks had ik mijn op barsten staande lul achterlangs in haar kut geboord , of… ik spoot alles er al bij haar in. Ik neukte verder, tot ik nog een keer kon komen. Deze houding beviel me erg goed, want ik kon mijn buik tegen haar warme billen drukken en tegelijkertijd haar volle borsten masseren.

De wijn miste zijn uitwerking niet, we bleven tot diep in de nacht met elkaar bezig. We sliepen tot zondagmiddag. Maar maandag was de vakantie ten einde, en ik moest weer op huis aan. Tante Jannie heeft het me allemaal geleerd en ik ben nog steeds trots op haar…. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven: Voorwaarden en privacy Contact. Daarna klim ik op hem, en terwijl hij mijn keel stevig vast houd, ik kan amper ademen neuk ik hem klaar. Hij gaat douchen en naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar. Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, is just like saying someone can't be happy because someone else might have it better.

Bij hem thuis Aanwezige personen 2, hij en ik. Likken aan zijn penis, strelen, etc De daad: Bij mij Aanwezige personen 2, hij en ik. Hij heeft mijn anus en tegelijkertijd mijn chlitoris bevredigd en kusjes in mn nek De daad: We werden allebei tegelijk wakker vanochtend en tegelijk bloedgeil. Mijn vriend heeft altijd een stijve in de ochtend, dus die heeft altijd wel zin. We hadden niet veel tijd, dus ik sprong bovenop hem, heerlijk gereden terwijl hij met mijn borsten speelde en aan mijn tepels likte als een hongerig beest.

Hierna ben ik koffie wezen zetten en zijn we snel nog even op de bank verdergegaan. Vanachter, keihard en snel, ik denk zo een tien minuutjes. Daarna zijn we snel in de douche gesprongen en heb ik hem nog even goed gepijpt En daarna allebei naar werk Enorm lekker klaargekomen, maar niet spuitend. Hij daarna in missionaris klaar geneukt, heerlijk. Gestart in de badkamer voorspel 2 personen heel legaal De daad: Op bed Legaal want met man Voorspel ja, begon in de woonkamer De daad eerst hij op zijn knieën voor me met benen in de lucht, missionaris, toen ik bovenop, daarna doggy.

Naspel, beetje bij elkaar liggen Voor herhaling vatbaar, zeker! Maar dan moet hij het wel afmaken! Voorspel ja zoenen en vriemelen. Door naar ronde twee voor het slapen gaan. En vanmorgen en de keuken geen suc6 dus door naar de tavel in de woonkamer. Thuis, eerst op slaapkamer daarna de woonkamer Aanwezige personen: Mijn vrouw en ik Anticonceptie: Het begon eigenlijk al die ochtend.

Later stuurde ze nog een uitdagend berichtje. Ik deed het licht uit en meteen draaide ze zich naar mij om en duwde ze haar tieten tegen me aan. Ze droeg een strak truitje. Mijn hand gleed onder de rand van haar slipje. Ze begon al vochtig te worden. Ze gooide het dekbed van ons af en ging boven op mij liggen. We zoenden en langzaam bewoog ze naar beneden. Ze schoof mijn boxer opzij en begon me te zuigen en te likken. Na een paar minuten ging ik recht overeind zitten, draaide haar om en trok haar tegen mij aan zodat ze met haar rug tegen mij aanzat.

Ik kuste haar in haar nek en mijn twee vingers gleden snel naar binnen. We wonen wat afgelegen en hebben geen gordijnen, wel vitrage. Ze raakt er opgewonden van om in het schemer, enigszins zichtbaar seks te hebben. Ze leunt tegen de muur en met haar handen duwt ze haar truitje omhoog.

Haar borsten zijn mooi en stevig. Ik trek mijn shirt uit en knuffel haar. Mijn staaf duwt tegen haar aan. Ze draait zich om en steek haar kont naar achteren. Ik stoot naar binnen in een regelmatige cadans. Ze komt niet meteen klaar maar zegt wel dat het lekker is. We verplaatsen ons naar het midden van de kamer. Ze gaat door haar knieën en zuigt en likt me.

Ze is wel heel erg opgewonden deze keer! Vlak voor de zaadlozing trek ik mijn staaf uit haar mond en sla er mee op haar borsten. Ze smeert het over haar tepels. Dan wil ze dat ik op de bank ga zitten. We leggen wat kussens aan de kant en ze schuift over mijn heen. Dit is haar favoriete standje. Ze gaat op en neer. Met een hand wrijf ik over haar natte tieten en met mijn andere hand duw ik haar clitoris heen en weer. Ze gaat met haar benen wijd zitten en ik laat mijn vingers over de rand van haar kutje gaan.

Met mijn tong draai ik langzame rondjes. Mijn vinger steek ik naar binnen en ik voel dat ze opzwelt. Ze beweegt haar onderlichaam, kreunt en komt.

Een dikke straal sap stroomt naar beneden. Ze neemt een klodder en smeert het over haar lippen. Nee Voor herhaling vatbaar: Daarna heb ik haar klaar gevingerd. Slaapkamer Vriendinnetje en ik Spiraaltje Voorspel: Ze voelde zo zacht en ontspannen, ik moest haar aanraken. Daarna pijpen en beffen. En toen voor het eerst in mijn leven iemand haar anus gelikt. Dat was spannend en lekker tegelijk. Daarna heel kort geneukt, maar vingeren en trekken had de voorkeur, omdat we elkaar dan konden bekijken.

Heerlijk geslapen Wakker worden met koffie en een korte neuk achterlangs. Ja ja dit wil ik vaker. Eventuele bijzonderheden Ik ben er rond een uur of zeven voor een borrel. En ik ben uitgenodigd om mee te eten. Doel is die borrel en een beetje af tasten. We hebben met z'n drieen een date in de nabije toekomst staan. Omdat de twee dames eerder afspraken bedacht een van hen spontaan mij ook uit te nodigen.

En ik kon gelukkig. De berichten over en weer zijn bij tijden zeer suggestief, voorspel is dus eigenlijk al dagen bezig. Het voorspel gaat verder tijdens de borrel en eten. Er wordt al heel even gezoend.

Waarna we naar boven gaan. Daar onthult de ene dame haar plan waar ze het eerder in haar berichten over had: De ander kijkt toe, streelt en zoent zo nu en dan met mij. Daarna gebeurt ere van alles waarbij we continue met z'n drieen zijn. Er wordt veel gezoen gevingerd, gebeft, gepepen, gelikt en gestreeld. Ook K en D verkennen elkaars lichaam. Er blijkt een hele fijne chemie te zijn tussen ons. K en ik kwamen een keer klaar, voor beide een heel intens orgasme.

Al was dat van K eerlijk gezegd nog vele malen intenser dan dat van mij. Het was heerlijk om te zien en te horen. D kwam meerdere keren klaar. Tussendoor hebben we gekletst en flink gelachen. Er is uiteindelijk niet geneukt. De tijd vloog en we waren al met zo veel lekkere dingen bezig. Of liet ik dat te veel ondergaan en had ik meer initiatief moeten nemen?

Omdat we een hele fijne chemie hadden en alles met z'n drieen deden voelde het alsof ik een keuze moest maken toen ik een condoom om deed. Dat werkte niet bevorderend. Om een beeld van de tijdsduur te geven: De berichten die evalueerden, terug blikten, vertelden. En al weer een beetje vooruitblikken, hinten naar de volgende keer.

Het digitale voorspel is dus al weer begonnen, we zien elkaar binnenkort weer. Dan ga ik meer initiatief nemen. Kan het me niet herinneren lang geleden dat ik echte sex had. Legaal, want alle drie single. Eventuele bijzonderheden Waar de voorpret begon en de napret van onze vorige date ophield, is niet duidelijk. We kijken alle drie terug op onze zeer geslaagde kennismaking en vooruit naar deze date.

..

Drachten sex oma en dochter sex




seks op zijn hondjes lik mijn kut

Ze merkte wel dat ik nog een beetje schichtig was. Ze maakte haar nachthemd open en haalde haar grote, volle borsten te voorschijn. Voorzichtig begon ik te kneden en te zuigen, terwijl tante vlug mijn lul te voorschijn haalde. Minutenlang speelden we zo. Maar toen mijn lul vervaarlijk begon te schudden, hield ze in.

Ze zorgde er eerst voor dat we allebei snel naakt waren. Terwijl ze me zacht kuste,trok ze me op zich en spreidde haar benen.

Met stevige handen streelde ze mijn billen en dan plaatste ze mijn lul voor haar kut, die ik goed kon voelen. Ik begreep dat het nu op neuken uit zou draaien. Voor deze prestatie kreeg ik een diepe tongzoen en ze hield haar handen op mijn kont om mijn lul er nog in te houden. Haar kut krampte steeds samen en mijn eerst verslapte lul begon er weer van te groeien.

We neukten op elkaar in tot we allebei klaar kwamen. Toen draaiden we ons om en sliepen in… We zorgden er wel voor dat de buren geen argwaan kregen, maar in huis kusten we elkaar steeds vaker en… ik greep haar spontaan bij haar grote tieten. Dat vond ze zalig. Als ze wist dat mijn lul stijf stond, greep ze me vaak lekker in mijn kruis. Op die leeftijd was het helemaal niet zo moeilijk om meerdere malen achter elkaar klaar te komen en mijn tante was wat dat aanging een geduldige lerares. Ze genoot er zelf ook met volle teugen van.

Mijn pikkie was nu een flinke liefdesknuppel, met een flinke eikel. In het weekend zaten we op de veranda en dronken wat wijn. De zwoele avond bracht ons helemaal in de stemming.

Dit keer ging tante eerst in bad. Toen ik haar volgde trof ik haar naakt aan. Er brandde een lampje. Ze vroeg me mijn badjas uit te trekken en voor haar neerknielen,hetgeen ik meteen deed. Toen zij haar welgevormde dijen spreidde zag ik voor het eerst in het volle licht een kut. Maar zij trok haar kut open, liet me haar klitje zien en zei me hoe ik die moest likken. Toen ze begon te kreunen voelde ik mijn lul meer dan hard worden. Ik likte haar steeds woester.

Toen drukte ze haar dijen tegen mijn hoofd en ik voelde haar vocht langs het puntje van mijn tong lopen. Ik likte en slikte alles weg. Ik likte verder en speelde met haar borsten, ze kwam nog eens. En nu was ze niet meer te houden. Nauwelijks had ik mijn op barsten staande lul achterlangs in haar kut geboord , of… ik spoot alles er al bij haar in. Ik neukte verder, tot ik nog een keer kon komen. Deze houding beviel me erg goed, want ik kon mijn buik tegen haar warme billen drukken en tegelijkertijd haar volle borsten masseren.

De wijn miste zijn uitwerking niet, we bleven tot diep in de nacht met elkaar bezig. We sliepen tot zondagmiddag. Maar maandag was de vakantie ten einde, en ik moest weer op huis aan. Tante Jannie heeft het me allemaal geleerd en ik ben nog steeds trots op haar…. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven: Voorwaarden en privacy Contact. Daarna klim ik op hem, en terwijl hij mijn keel stevig vast houd, ik kan amper ademen neuk ik hem klaar. Hij gaat douchen en naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar. Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, is just like saying someone can't be happy because someone else might have it better.

Bij hem thuis Aanwezige personen 2, hij en ik. Likken aan zijn penis, strelen, etc De daad: Bij mij Aanwezige personen 2, hij en ik. Hij heeft mijn anus en tegelijkertijd mijn chlitoris bevredigd en kusjes in mn nek De daad: We werden allebei tegelijk wakker vanochtend en tegelijk bloedgeil. Mijn vriend heeft altijd een stijve in de ochtend, dus die heeft altijd wel zin. We hadden niet veel tijd, dus ik sprong bovenop hem, heerlijk gereden terwijl hij met mijn borsten speelde en aan mijn tepels likte als een hongerig beest.

Hierna ben ik koffie wezen zetten en zijn we snel nog even op de bank verdergegaan. Vanachter, keihard en snel, ik denk zo een tien minuutjes. Daarna zijn we snel in de douche gesprongen en heb ik hem nog even goed gepijpt En daarna allebei naar werk Enorm lekker klaargekomen, maar niet spuitend. Hij daarna in missionaris klaar geneukt, heerlijk.

Gestart in de badkamer voorspel 2 personen heel legaal De daad: Op bed Legaal want met man Voorspel ja, begon in de woonkamer De daad eerst hij op zijn knieën voor me met benen in de lucht, missionaris, toen ik bovenop, daarna doggy. Naspel, beetje bij elkaar liggen Voor herhaling vatbaar, zeker! Maar dan moet hij het wel afmaken! Voorspel ja zoenen en vriemelen. Door naar ronde twee voor het slapen gaan. En vanmorgen en de keuken geen suc6 dus door naar de tavel in de woonkamer.

Thuis, eerst op slaapkamer daarna de woonkamer Aanwezige personen: Mijn vrouw en ik Anticonceptie: Het begon eigenlijk al die ochtend. Later stuurde ze nog een uitdagend berichtje. Ik deed het licht uit en meteen draaide ze zich naar mij om en duwde ze haar tieten tegen me aan.

Ze droeg een strak truitje. Mijn hand gleed onder de rand van haar slipje. Ze begon al vochtig te worden. Ze gooide het dekbed van ons af en ging boven op mij liggen. We zoenden en langzaam bewoog ze naar beneden. Ze schoof mijn boxer opzij en begon me te zuigen en te likken. Na een paar minuten ging ik recht overeind zitten, draaide haar om en trok haar tegen mij aan zodat ze met haar rug tegen mij aanzat. Ik kuste haar in haar nek en mijn twee vingers gleden snel naar binnen.

We wonen wat afgelegen en hebben geen gordijnen, wel vitrage. Ze raakt er opgewonden van om in het schemer, enigszins zichtbaar seks te hebben. Ze leunt tegen de muur en met haar handen duwt ze haar truitje omhoog.

Haar borsten zijn mooi en stevig. Ik trek mijn shirt uit en knuffel haar. Mijn staaf duwt tegen haar aan. Ze draait zich om en steek haar kont naar achteren. Ik stoot naar binnen in een regelmatige cadans. Ze komt niet meteen klaar maar zegt wel dat het lekker is. We verplaatsen ons naar het midden van de kamer. Ze gaat door haar knieën en zuigt en likt me.

Ze is wel heel erg opgewonden deze keer! Vlak voor de zaadlozing trek ik mijn staaf uit haar mond en sla er mee op haar borsten. Ze smeert het over haar tepels.

Dan wil ze dat ik op de bank ga zitten. We leggen wat kussens aan de kant en ze schuift over mijn heen. Dit is haar favoriete standje. Ze gaat op en neer. Met een hand wrijf ik over haar natte tieten en met mijn andere hand duw ik haar clitoris heen en weer. Ze gaat met haar benen wijd zitten en ik laat mijn vingers over de rand van haar kutje gaan. Met mijn tong draai ik langzame rondjes. Mijn vinger steek ik naar binnen en ik voel dat ze opzwelt.

Ze beweegt haar onderlichaam, kreunt en komt. Een dikke straal sap stroomt naar beneden. Ze neemt een klodder en smeert het over haar lippen. Nee Voor herhaling vatbaar: Daarna heb ik haar klaar gevingerd.

Slaapkamer Vriendinnetje en ik Spiraaltje Voorspel: Ze voelde zo zacht en ontspannen, ik moest haar aanraken. Daarna pijpen en beffen. En toen voor het eerst in mijn leven iemand haar anus gelikt. Dat was spannend en lekker tegelijk. Daarna heel kort geneukt, maar vingeren en trekken had de voorkeur, omdat we elkaar dan konden bekijken. Heerlijk geslapen Wakker worden met koffie en een korte neuk achterlangs.

Ja ja dit wil ik vaker. Eventuele bijzonderheden Ik ben er rond een uur of zeven voor een borrel. En ik ben uitgenodigd om mee te eten.

Doel is die borrel en een beetje af tasten. We hebben met z'n drieen een date in de nabije toekomst staan. Omdat de twee dames eerder afspraken bedacht een van hen spontaan mij ook uit te nodigen.

En ik kon gelukkig. De berichten over en weer zijn bij tijden zeer suggestief, voorspel is dus eigenlijk al dagen bezig. Het voorspel gaat verder tijdens de borrel en eten.

Er wordt al heel even gezoend. Waarna we naar boven gaan. Daar onthult de ene dame haar plan waar ze het eerder in haar berichten over had: De ander kijkt toe, streelt en zoent zo nu en dan met mij. Daarna gebeurt ere van alles waarbij we continue met z'n drieen zijn. Er wordt veel gezoen gevingerd, gebeft, gepepen, gelikt en gestreeld. Ook K en D verkennen elkaars lichaam. Er blijkt een hele fijne chemie te zijn tussen ons. K en ik kwamen een keer klaar, voor beide een heel intens orgasme.

Al was dat van K eerlijk gezegd nog vele malen intenser dan dat van mij. Het was heerlijk om te zien en te horen. D kwam meerdere keren klaar. Tussendoor hebben we gekletst en flink gelachen. Er is uiteindelijk niet geneukt. De tijd vloog en we waren al met zo veel lekkere dingen bezig.

Of liet ik dat te veel ondergaan en had ik meer initiatief moeten nemen? Omdat we een hele fijne chemie hadden en alles met z'n drieen deden voelde het alsof ik een keuze moest maken toen ik een condoom om deed.

Dat werkte niet bevorderend. Om een beeld van de tijdsduur te geven: De berichten die evalueerden, terug blikten, vertelden. En al weer een beetje vooruitblikken, hinten naar de volgende keer. Het digitale voorspel is dus al weer begonnen, we zien elkaar binnenkort weer. Dan ga ik meer initiatief nemen. Kan het me niet herinneren lang geleden dat ik echte sex had. Legaal, want alle drie single. Eventuele bijzonderheden Waar de voorpret begon en de napret van onze vorige date ophield, is niet duidelijk.

We kijken alle drie terug op onze zeer geslaagde kennismaking en vooruit naar deze date.

..









Spuitende meisjes geile blondje


Ik klom voorzichtig naar haar toe. Tante Jannie lag niet onder een deken en trok me meteen tegen zich aan. Ik bleef stijf op mijn rug liggen, bang dat ik haar lichaam aan zou raken met mijn erektie.

Ze merkte wel dat ik nog een beetje schichtig was. Ze maakte haar nachthemd open en haalde haar grote, volle borsten te voorschijn. Voorzichtig begon ik te kneden en te zuigen, terwijl tante vlug mijn lul te voorschijn haalde. Minutenlang speelden we zo. Maar toen mijn lul vervaarlijk begon te schudden, hield ze in.

Ze zorgde er eerst voor dat we allebei snel naakt waren. Terwijl ze me zacht kuste,trok ze me op zich en spreidde haar benen. Met stevige handen streelde ze mijn billen en dan plaatste ze mijn lul voor haar kut, die ik goed kon voelen.

Ik begreep dat het nu op neuken uit zou draaien. Voor deze prestatie kreeg ik een diepe tongzoen en ze hield haar handen op mijn kont om mijn lul er nog in te houden. Haar kut krampte steeds samen en mijn eerst verslapte lul begon er weer van te groeien.

We neukten op elkaar in tot we allebei klaar kwamen. Toen draaiden we ons om en sliepen in… We zorgden er wel voor dat de buren geen argwaan kregen, maar in huis kusten we elkaar steeds vaker en… ik greep haar spontaan bij haar grote tieten. Dat vond ze zalig. Als ze wist dat mijn lul stijf stond, greep ze me vaak lekker in mijn kruis. Op die leeftijd was het helemaal niet zo moeilijk om meerdere malen achter elkaar klaar te komen en mijn tante was wat dat aanging een geduldige lerares.

Ze genoot er zelf ook met volle teugen van. Mijn pikkie was nu een flinke liefdesknuppel, met een flinke eikel. In het weekend zaten we op de veranda en dronken wat wijn.

De zwoele avond bracht ons helemaal in de stemming. Dit keer ging tante eerst in bad. Toen ik haar volgde trof ik haar naakt aan.

Er brandde een lampje. Ze vroeg me mijn badjas uit te trekken en voor haar neerknielen,hetgeen ik meteen deed. Toen zij haar welgevormde dijen spreidde zag ik voor het eerst in het volle licht een kut.

Maar zij trok haar kut open, liet me haar klitje zien en zei me hoe ik die moest likken. Toen ze begon te kreunen voelde ik mijn lul meer dan hard worden.

Ik likte haar steeds woester. Toen drukte ze haar dijen tegen mijn hoofd en ik voelde haar vocht langs het puntje van mijn tong lopen. Ik likte en slikte alles weg. Ik likte verder en speelde met haar borsten, ze kwam nog eens.

En nu was ze niet meer te houden. Nauwelijks had ik mijn op barsten staande lul achterlangs in haar kut geboord , of… ik spoot alles er al bij haar in. Ik neukte verder, tot ik nog een keer kon komen. Deze houding beviel me erg goed, want ik kon mijn buik tegen haar warme billen drukken en tegelijkertijd haar volle borsten masseren. De wijn miste zijn uitwerking niet, we bleven tot diep in de nacht met elkaar bezig.

We sliepen tot zondagmiddag. Maar maandag was de vakantie ten einde, en ik moest weer op huis aan. Tante Jannie heeft het me allemaal geleerd en ik ben nog steeds trots op haar….

In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Een dildo en een echte pik. Neuken met een transseksueel. Grote knots in haar strakke kut. Geil dik wijf wil hard door geneukt worden. De kale kut die ze met haar vingers heeft nat gemaakt mas De lekkerste op zijn hondjes sexfilmpjes vind je hier! De geilste op zijn hondjes gratis sex filmpjes vind je hier! De grote tieten van zijn secretaresse spuit hij vol sperma. Ze geniet van de harde stoten die hij haar kale kut geeft.

Haar grote glimmende billen schudden tijdens het neuken. Voor geld pijpt de oppas zijn grote lul likt hij de kut e De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo Met zijn stijve lul diep in haar mond komt hij klaar. Ouder bisex stel heeft een trio sex met een tiener meisje. De man filmt hoe zijn vrouw met en zonder sex toy mastur De Aziatische word anal geneukt likt zijn anus en pijpt t Tijdens de erotische massage word de oudere man gepijpt e Kijk hoe zijn grote lul soepel haar mond neukt.

Zij pijpt de stijve lul die is ingesmeert met chocolade h Hoor de Aziatische milf schreeuwen als zijn stijve lul ha De milf geilt de man op en geeft zijn stijve lul een pijp De grote oude lul blijft maar sperma in het gezicht van De schoonmoeder pijpt de stijve lul van haar schoonzoon e In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door De bedoeling is hem een pijp beurt geven maar ze word ook Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp De man filmt de grote tieten van zijn vrouw.

Drie mooie bisex meiden pijpen en laten zich door hem neuken. Deze blonde tiener laat hij pijpen en neukt hij. Drie geile cheerleaders waar van hij er een laat pijpen e Transsexueel trekt zich af pijpt en word anal geneukt. Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij De grote lul van de loodgieter word gepijpt en neukt de g De rijpe vrouw pijpt de lul van de student en laat zich n Hij neukt de lerares door de hele klas.

Gratis sex adverteren neukende poesjes


Ze schoof mijn boxer opzij en begon me te zuigen en te likken. Na een paar minuten ging ik recht overeind zitten, draaide haar om en trok haar tegen mij aan zodat ze met haar rug tegen mij aanzat. Ik kuste haar in haar nek en mijn twee vingers gleden snel naar binnen. We wonen wat afgelegen en hebben geen gordijnen, wel vitrage. Ze raakt er opgewonden van om in het schemer, enigszins zichtbaar seks te hebben.

Ze leunt tegen de muur en met haar handen duwt ze haar truitje omhoog. Haar borsten zijn mooi en stevig. Ik trek mijn shirt uit en knuffel haar. Mijn staaf duwt tegen haar aan. Ze draait zich om en steek haar kont naar achteren. Ik stoot naar binnen in een regelmatige cadans. Ze komt niet meteen klaar maar zegt wel dat het lekker is.

We verplaatsen ons naar het midden van de kamer. Ze gaat door haar knieën en zuigt en likt me. Ze is wel heel erg opgewonden deze keer! Vlak voor de zaadlozing trek ik mijn staaf uit haar mond en sla er mee op haar borsten.

Ze smeert het over haar tepels. Dan wil ze dat ik op de bank ga zitten. We leggen wat kussens aan de kant en ze schuift over mijn heen. Dit is haar favoriete standje. Ze gaat op en neer. Met een hand wrijf ik over haar natte tieten en met mijn andere hand duw ik haar clitoris heen en weer. Ze gaat met haar benen wijd zitten en ik laat mijn vingers over de rand van haar kutje gaan. Met mijn tong draai ik langzame rondjes.

Mijn vinger steek ik naar binnen en ik voel dat ze opzwelt. Ze beweegt haar onderlichaam, kreunt en komt. Een dikke straal sap stroomt naar beneden. Ze neemt een klodder en smeert het over haar lippen. Nee Voor herhaling vatbaar: Daarna heb ik haar klaar gevingerd. Slaapkamer Vriendinnetje en ik Spiraaltje Voorspel: Ze voelde zo zacht en ontspannen, ik moest haar aanraken. Daarna pijpen en beffen. En toen voor het eerst in mijn leven iemand haar anus gelikt. Dat was spannend en lekker tegelijk.

Daarna heel kort geneukt, maar vingeren en trekken had de voorkeur, omdat we elkaar dan konden bekijken. Heerlijk geslapen Wakker worden met koffie en een korte neuk achterlangs.

Ja ja dit wil ik vaker. Eventuele bijzonderheden Ik ben er rond een uur of zeven voor een borrel. En ik ben uitgenodigd om mee te eten.

Doel is die borrel en een beetje af tasten. We hebben met z'n drieen een date in de nabije toekomst staan. Omdat de twee dames eerder afspraken bedacht een van hen spontaan mij ook uit te nodigen. En ik kon gelukkig. De berichten over en weer zijn bij tijden zeer suggestief, voorspel is dus eigenlijk al dagen bezig.

Het voorspel gaat verder tijdens de borrel en eten. Er wordt al heel even gezoend. Waarna we naar boven gaan. Daar onthult de ene dame haar plan waar ze het eerder in haar berichten over had: De ander kijkt toe, streelt en zoent zo nu en dan met mij. Daarna gebeurt ere van alles waarbij we continue met z'n drieen zijn. Er wordt veel gezoen gevingerd, gebeft, gepepen, gelikt en gestreeld. Ook K en D verkennen elkaars lichaam.

Er blijkt een hele fijne chemie te zijn tussen ons. K en ik kwamen een keer klaar, voor beide een heel intens orgasme. Al was dat van K eerlijk gezegd nog vele malen intenser dan dat van mij. Het was heerlijk om te zien en te horen. D kwam meerdere keren klaar. Tussendoor hebben we gekletst en flink gelachen. Er is uiteindelijk niet geneukt.

De tijd vloog en we waren al met zo veel lekkere dingen bezig. Of liet ik dat te veel ondergaan en had ik meer initiatief moeten nemen? Omdat we een hele fijne chemie hadden en alles met z'n drieen deden voelde het alsof ik een keuze moest maken toen ik een condoom om deed.

Dat werkte niet bevorderend. Om een beeld van de tijdsduur te geven: De berichten die evalueerden, terug blikten, vertelden. En al weer een beetje vooruitblikken, hinten naar de volgende keer. Het digitale voorspel is dus al weer begonnen, we zien elkaar binnenkort weer. Dan ga ik meer initiatief nemen. Kan het me niet herinneren lang geleden dat ik echte sex had. Legaal, want alle drie single. Eventuele bijzonderheden Waar de voorpret begon en de napret van onze vorige date ophield, is niet duidelijk.

We kijken alle drie terug op onze zeer geslaagde kennismaking en vooruit naar deze date. Ik kan niet wachten om ze weer te zien. We zoenen en strelen elkaar, het is heerlijk elkaar weer te zien en te voelen. Even douchen en we zoeken een plekje op. Het blijft bijzonder hoe één we ons voelen met z'n drieën. In de berichtjes hier voorafgaand zijn wat dingen voorbij gekomen die we nog graag willen doen, en daar nemen we nu uitgebreid de tijd voor.

Ik ervaar hoe heerlijk het is om een vrouw te beffen, K. En ondertussen wordt er over en weer gezoend en gestreeld. We liggen in elkaars armen na te genieten. Na een drankje stel ik voor dat K. Ik loop een rondje, en heb al gauw contact met een man met wie ik een afsluitbare ruimte opzoek. Hij is lief en lekker, laat me intens klaarkomen. En ineens mis ik mijn maatjes.

Ik verontschuldig me bij de man, die het fantastisch opvat. Ik laat hem achter en zoek K. Ik word enthousiast begroet, ze hadden mij ook gemist. We kroelen en voelen elkaar weer dicht tegen elkaar aan, wat overgaat in een nieuwe ronde. Door zijn cockring is hij extra groot en opwindend, en het duurt niet lang voor ook hij klaarkomt. We blijven een poosje liggen, genietend van elkaars lijf en aanwezigheid. Op de parkeerplaats wordt er weer afscheid genomen. Dit is beslist niet de laatste keer.

Anoniem donderdag 9 oktober Eventuele bijzonderheden Laat op de avond, bijna tijd om naar bed te gaan, staat hij op van zijn stoel, komt naar mij toe en zoent me intens.

We ademen zwaar, gebruiken tong, lippen, onze monden laten elkaar niet los. Zijn ene hand pakt mijn hals, zijn andere hand schuift in mijn shirt, zoekt mijn tepel, terwijl mijn handen zijn benen en zijn zalige achterwerk strelen.

Dan pakt hij mijn shirt stevig vast en trekt hij me omhoog, van mijn stoel af, en hij duwt me naar de bank. Hij laat me daar staan, achter de rugleuning, mijn rug naar hem toe, mijn gezicht naar de bank. Hij knoopt mijn broek los, en met een stevige ruk trekt hij mijn broek naar beneden, en vervolgens ook mijn slip. Hij duwt me over de rugleuning, zodat mijn kont hoog voor hem ligt, en slaat me op mijn billen, hard, twee, drie keer.

Dan hoor ik dat hij zijn riem uit zijn broek haalt. Even streelt hij mijn kont daarmee, en daarna slaat hij met zijn riem, vrij zacht eigenlijk. Dan ineens likt hij me, heerlijk. Mijn hoofd is laag, op de bank, en mijn kontje hoog, hij moet een beetje op zijn tenen staan.

Maar hij stoot heerlijk in me. Ik probeer iets anders te liggen, zodat hij er beter bij kan, en hij stoot nog even door. Een dildo en een echte pik. Neuken met een transseksueel. Grote knots in haar strakke kut. Geil dik wijf wil hard door geneukt worden. De kale kut die ze met haar vingers heeft nat gemaakt mas De lekkerste op zijn hondjes sexfilmpjes vind je hier! De geilste op zijn hondjes gratis sex filmpjes vind je hier!

De grote tieten van zijn secretaresse spuit hij vol sperma. Ze geniet van de harde stoten die hij haar kale kut geeft. Haar grote glimmende billen schudden tijdens het neuken. Voor geld pijpt de oppas zijn grote lul likt hij de kut e De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo Met zijn stijve lul diep in haar mond komt hij klaar.

Ouder bisex stel heeft een trio sex met een tiener meisje. De man filmt hoe zijn vrouw met en zonder sex toy mastur De Aziatische word anal geneukt likt zijn anus en pijpt t Tijdens de erotische massage word de oudere man gepijpt e Kijk hoe zijn grote lul soepel haar mond neukt. Zij pijpt de stijve lul die is ingesmeert met chocolade h Hoor de Aziatische milf schreeuwen als zijn stijve lul ha De milf geilt de man op en geeft zijn stijve lul een pijp De grote oude lul blijft maar sperma in het gezicht van De schoonmoeder pijpt de stijve lul van haar schoonzoon e In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door De bedoeling is hem een pijp beurt geven maar ze word ook Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp De man filmt de grote tieten van zijn vrouw.

Drie mooie bisex meiden pijpen en laten zich door hem neuken. Deze blonde tiener laat hij pijpen en neukt hij. Drie geile cheerleaders waar van hij er een laat pijpen e Transsexueel trekt zich af pijpt en word anal geneukt.

Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij De grote lul van de loodgieter word gepijpt en neukt de g De rijpe vrouw pijpt de lul van de student en laat zich n Hij neukt de lerares door de hele klas.

© 2018 Neuken In Uden All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.