Solo Kutjes

Nauwe kutjes twee jongens pijpen elkaar

nauwe kutjes twee jongens pijpen elkaar

...

Neuk les sex zcnauwe kutjes twee jongens pijpen elkaar

...

Sexdate nu kaal kutje vingeren


Nog nooit hadden ze zo lekker met iemand gezoend. Christianne stak nu haar hand tussen de benen van Reneé en voelde aan haar zachte pruim. Deze was kledder nat van geiligheid en het water van de douche. Christianne was wat wilder van aard en ze stak hierdoor gelijk twee vingers in de vrucht van Reneé. Deze kreunde het uit. Haar vagina wand omsloot strak om de vingers van Christianne maar werd wat losser naarmate Christianne hevig in haar op en neer ging.

Na een poosje kwam nu ook Reneé schokkend klaar. Ze slaakte een gedempte kreet. Heerlijk Chris, ga door riep ze.

Christianne ging gehurkt voor Reneé zitten en kuste haar poes. Ze stak haar tong uit en begon cirkeltjes rond haar klitje te draaien. Reneé begon weer te hijgen. Zo iets lekker heb ik nog nooit mee gemaakt zalig!

Christianne vroeg of Reneé zich om wilde draaien en in de zelfde houding wilde gaan staan als zij zo-even gestaan had. Reneé draaide zich om, zette haar benen iets uit elkaar en kromde haar rug. Christianne begon haar nu van achteren te beffen. Ze zoog Reneé d'r kleine schaamlipjes in haar mond en liet haar tong er overheen flitsen.

Reneé sidderde van genot. Nog nooit was haar flamoes zo lekker bewerkt. Dit kon ze zelf niet. Ze voelde hoe de tong van Chris' van haar klitje langzaam naar haar aarsje ging. Ze voelde hoe het tongetje zich langzaam in haar aarsje boorde en er wat rondjes draaide. Ze voelde nu hoe de tong weer naar haar klitje ging en hoe Christianne een vinger in haar aars boorde. Even later kwam Reneé weer tot een spetteren d hoogtepunt.

Christianne leek niet te stoppen en zoog al het vrijgekomen geil uit Reneé d'r flamoesje. Reneé draaide zich om en zei dat ze moest plassen.

Laat maar lopen zei Christianne terwijl ze Reneé geil aankeek. Reneé twijfelde even maar was ook zo geil geworden van wat er met haar gebeurde, dat het haar niet meer uitmaakte. Ze liet har plas lopen en Christianne begon het gulzig op te drinken. De urine dreef langs haar wangen. Ze liet haar mond vol lopen en spuugde het zo weer allemaal uit over Reneé. Deze kwam nu wederom weer klaar.

Christianne kwam rechtop staan en zoende Reneé vol op haar mond. Hun tongen vermengde elkaars kutsappen met de urine van Reneé. Opeens schrokken ze zich dood. Een stem in de opening van de deur zei; zo dat was heftig dames. Het was Pauline samen met Chantalle. Ze hadden blijkbaar de hele tijd staan kijken. Christianne en Reneé wisten niet waar ze moesten kijken. Wat zijn jullie een stel vieze sletjes zei Chantalle. Eerst jezelf opgeilen op onze kutjes en dan elkaar klaar gaan maken.

Daar zullen jullie voor moeten boeten zei Pauline. Reneé en Christianne wisten niet waar ze moesten kijken. De eerste keer dat ze het met elkaar deden werden ze ook nog betrapt. Als jullie niet willen dat we dit openbaar maken zei Pauline, dan moeten jullie precies doen wat wij willen. Reneé keek Christianne aan. Ze hadden weinig andere keus. Als dit openbaar werd waren ze hun goede reputatie voorgoed kwijt. Ze douchten zich af en kleedden zich aan.

Buiten aangekomen stonden Chantalle en Pauline al op hun te wachten. Kom maar met ons mee, dan kunnen jullie je schuld betalen stelletje gluurders, zei pauline. Zwijgend fietste de meisjes achter Pauline en Chantalle aan. Niet wetende wat er komen zou.

Pauline en Chantalle leidde de meisjes naar het huis van Oauline d'r ouders. De ouders waren een weekje weg dus ze hadden het huis voor zich alleen. Ze parkeerden de fietsen in de tuin en gingen naar binnen.

Binnen aangekomen gebood Pauline de meisjes naar boven te gaan. Ze liepen door naar de slaapkamer van Pauline d'r ouders. Zo kleed je maar uit zei Pauline. Chantalle ging in een gemakkelijke stoel zitten om te kijken wat er ging gebeuren. Reneé en Christianne begonnen zich uit te kleden. Zo, zei Pauline, Christianne ga maar op je rug liggen. Nu ga jij er maar in omgekeerde weg op liggen, zei ze tegen Reneé.

Reneé ging in een standje 69 positie boven Christianne liggen. Ze kon Christianne d'r kutje ruiken. Zo, nu lik elkaar nog maar eens zo als toen straks, zei Pauline.

Voorzichtig begon Reneé aan de poes van Christianne te proeven. Dit was voor haar de eerste keer. Christianne zoog zich gelijk vast aan de schaamlippen van Reneé. Alhoewel Reneé de situatie niet bepaald als ideaal ervaarde vond ze het toch wel prettig. Ze had dikwijls gefantaseerd hoe het zou zijn om aan de vagina van Christianne te likken. Deze vond het blijkbaar wel lekker wat Reneé bij haar deed want Reneé voelde een duidelijke reactie in haar kutje. Ook Christianne leek de totale situatie op de koop toe te nemen want ze bleef gedreven door zuigen aan de natte lippen van Reneé.

Inmiddels hadden Pauline en Chantalle zich ook van hun kleding ontdaan en ze zaten zich ongegeneerd te vingeren. Stop maar zei Pauline. Ik zie dat jullie elkaar veel te veel genot beleven.

Nu zijn wij aan de beurt. Pauline en Chantalle gingen naast elkaar op bed liggen. Ze geboden Reneé en Christianne om hun te likken. Christianne nam met haar hoofd plaats tussen de benen van Pauline en Reneé met haar hoofd tussen de benen van Chantalle. Reneé zag dat Chantalle slechts een blond streepje haar boven haar spleetje had staan. Haar schaamlippen waren van nature nog niet begroeid.

Gulzig stak Reneé haar tong in het gleufje van Chantalle. Deze kreunde luid en vroeg of Reneé iets naar boven wilde gaan. Reneé likte nu zoals verzocht aan het roze knopje van Chantalle. Deze lag met haar jonge lichaam te kronkelen op het bed.

Haar armen wreven wild door de lakens. Haar rechter arm raakte af en toe Pauline aan die lag te genieten van de likbeurt die ze van Christianne kreeg. Christianne pompte met drie vingers in de kut van Pauline op en neer.

Ze vond het al lang niet meer erg dat ze betrapt waren bij hun spel in de douche. Pauline greep naar de borsten van Chantalle en wreef over haar tepels. Deze waren al helemaal hard geworden van het geslurp en gelik aan d'r flamoes. Na korte tijd kwamen de twee blondjes schreeuwend tot een hoogtepunt.

Reneé en Christianne keken elkaar verlekkerd aan en kuste elkaar vol op de mond en proefde zo de sappen van de poesjes van beide blonde meisjes. Ze bevoelden op deze manier elkaars tongen.

Die chantalle smaakt ook niet verkeerd, zei Christianne en ze nam plaats op de plek waar Reneé zo-even gelegen had. Ze begon ook nu weer vol overgave aan en pruimpje van het meisje onder haar te zuigen. Reneé nam nu plaats tussen de benen van Pauline en gaf haar een zeer uitgebreide likbeurt. Ook Pauline had enkel wat blond schaamhaar boven haar gleufje staan en haar lippen waren heerlijk kaal, waardoor Reneé de zachte schaamlippen heerlijk af kon likken.

Inmiddels had Chantalle zich op haar buik gedraaid en stak haar zachte, kleine, ronde kontje de lucht in. Christianne had haar mond en wangen helemaal tussen de zachte billen van Chantalle verborgen. Gulzig likte ze aan het zachte roze aarsje van Chantalle. Deze kon de zachte tong in haar sterretje wel waarderen. Marjolein had twee nichtjes kunnen overtuigen. Lara en Lina waren allebei net zestien geworden en hadden dus de leeftijd bereikt om te kunnen toetreden tot de groep.

Beide meisjes moesten natuurlijk eerst nog ontmaagd worden. Beide jongens begaven zich naar de mat waarop de ontmaagdingen plaats vonden. De twee meisjes lagen reeds naakt op de mat met hun benen gespreid. Mark bekeek de meiden aandachtig. Lara was een brunette, terwijl Lina donkerblonde haren had. Beide hadden nog kleine tietjes en hun kutjes waren spiegelglad geschoren.

Mark draaide aan de tepels en voelde aan de kutjes. Hij knikte naar zijn broer en beide jongens maakten hun broek los. De meiden schrokken bij het zien van de omvang van de twee palen en wisten dat het nu ging gebeuren. De twee jongens gingen klaar zitten en wreven met hun eikel over de kutlippen. Maarten deed hetzelfde en beide meiden gilden het uit. Met een paar harde stoten waren de meisjes maagd af. Beide jongens joegen het tempo de hoogte in. Er werd niet meer gepraat en de twee concentreerden zich op hun taak.

De twee broers ramden hun paal stevig in de kut van hun meisje. Maarten stak zijn vinger op. Ondertussen waren de meisjes klaar met hun laatste klant en hadden ze tijd om wat op te knappen. Gezamenlijk stonden ze onder de douche en wasten ze het zaad uit hun spleet. Ze was echt onverzadigbaar, ze zou twintig man helemaal alleen doen. Dan kwamen ook Lara en Lina binnen.

De twee meisjes knikten. Moeten jullie straks al deelnemen? Toen de meiden gedoucht hadden en wat gegeten hadden, hadden ze wat tijd om uit te rusten. Marjolein deed ondertussen haar uitleg aan haar twee nichtjes.

Dit is de eerste positie. Ze plaatste een hand aan elke kant van haar kontje. Marjolein keek tevreden naar haar twee nichtjes. Dit waren meisjes met veel potentieel. Kut spreiden en doen! Lina en Lara twijfelden deze keer niet en trokken onmiddellijk hun kut open. In een mum van tijd zaten de twee in de correcte positie. Marjolein keek eventjes stilletjes toe.

Het tafereel herhaalde zich en de meisjes werden tot hoeren opgeleid. Als het pijn doet, aah mijn kut. Jongens worden echt wild als ze dat woordje horen. Spuit mijn kut vol! Plots hoorden ze het geraas van motoren. De jongens gingen buiten kijken en zagen een grote groep ruig uitziende bikers. Gelukkig was er een schuurtje waarin ze hun harley's uit het zicht konden zetten.

Mark gniffelde en wreef zich in de handen, "dat moeten ze zijn. Met hoeveel zijn jullie? Even geduld, ik zal hen gaan halen. Of eerder, uitkleedkamers, aangezien de meiden uiteraard volledig naakt waren. De twee meiden knikten. Lina en Lara keken mekaar aan en schudden met hun hoofd. De zeven meiden werden de neukzaal ingeleid en gingen op een rij op de mat gaan liggen. De meiden moesten in eerste positie gaan liggen.

De schrik sloeg hen toch om het hart bij het zien van de groep mannen, dit waren geen gewone jongetjes, maar echte ruwe mannen. De meiden gingen op hun plaats op hun rug liggen, met benen gespreid. Mark riep, "kut spreiden! De groep keek aandachtig toe. Mark ging naast Babs staan en wenkte de man.

Mark kneep in haar twee dikke tieten en bood de rechtopstaande tepels aan aan de man. Deze rolde de twee harde puntjes tussen zijn vingers. Mark kneep Marjolein's lipjes samen en nodigde de man uit hetzelfde te doen. Deze nam de uitnodiging maar al te graag aan. Mark ging verder, "Lieselot is iets duurder, 60 om te neuken, volspuiten eveneens Mark deed haar handen weg en nam het van haar over.

Hij spreidde haar kut zo ver mogelijk. Mark liet Lieselot's kut voor wat het was en ging over naar de duurste meisjes. De mannen keken om beurten naar de gespreide kutjes van de twee meisjes. Mark slikte even en nam de briefjes aan. De meiden riepen allen volmondig ja! Opnieuw riepen de meiden in koor. Een groepje mannen nam Ilse en Babs mee naar een mat. De twee meiden werden op handen en knieën geplaatst en met hun kontje tegen elkaar gedrukt.

De mannen maakten allen hun broek los en bevrijdden hun reeds stijve palen. De twee meisjes slaakten een kreetje van verrassing toen ze de omvang van de lullen zagen. Ook al waren beide meiden wel al wat gewend, dit waren de grootste penissen die ze al ooit hadden gezien. Terwijl twee mannen hun apparaat in hun kut naar binnen duwden, kregen ze elk gelijktijdig eentje in hun mond. Silke en Marjolein werden naar een andere mat gebracht. De jongens keken met open mond naar Corien, en dan vooral naar haar blote kutje dat zich in al haar glorie aan hun openbaarde.

Ze hadden een prachtig uitzicht op de kale schaamlipjes van het meisje, haar klitje en het kleine bosje mooi geschoren zwart schaamhaar dat ze nog boven haar spleetje had laten staan.

Haar kutje was even mooi als de rest van haar lichaam en de jongens begonnen al half te kwijlen. Frieda kwam direct in actie om haar vriendin uit haar benarde positie te bevrijden. Ze trok aan het rokje van Corien, dat met een scheurend geluid loskwam. Snel ging Corien nu goed op haar zadel zitten en wilde direct wegfietsen, maar de jongens hielden haar tegen.

En jij kleintje, heb jij ook geen slipje aan? Frieda sloeg hem meteen hard in zijn gezicht. Corien volgde de blik van de jongen en zag tot haar ontsteltenis dat het rokje door Frida’s actie inderdaad op de naad was gescheurd. De jongens hadden vanaf de zijkant nog steeds een goed uitzicht op haar kale kutje.

De lange jongen ging nu naar Corien toe, legde zijn hand op haar achterhoofd en gaf haar een zoen op haar mond. Automatisch opende Corien haar mond en de jongen schoof zijn tong naar binnen en begon haar te tongen.

Tegelijkertijd liet hij zijn andere hand over haar been naar boven glijden en streelde haar blote kontje onder haar rokje. Daarna verplaatste hij zijn hand naar voren en ging met zijn vingers over haar schaamlippen. Corien leek wel verdoofd, maar realiseerde zich ineens wat hij aan het doen was en duwde hem van zich af. Frieda was inmiddels ook op haar fiets gesprongen en riep haar vriendin toe: Ze schaamde zich rot maar toch was ze enorm opgewonden geworden.

Ze voelde het geil uit haar kutje druipen en haar kontje plakte al helemaal aan het zadel vast. Haar tepels waren stijver dan ooit en haar hele prachtige lichaam ademde seks uit.

De jongens merkten het ook. Hij zette zijn voet voor het voorwiel van Coriens fiets, greep met beide handen het rokje van het meisje beet en rukte er hard aan. Door de scheur die er al in zat trok hij het kledingstuk nu helemaal kapot en hij rukte het van haar lijf.

Hij smeet het rokje in de bosjes. Corien zat nu met haar onderlichaam helemaal bloot op de fiets. Ze keek schichtig om zich heen, maar er was niemand meer in de buurt behalve de drie jongens en Frieda.

Het was duidelijk zichtbaar dat het zadel droop van het geil uit haar kutje. Corien stapte van haar fiets, snelde naar de struiken en bukte om haar rokje er weer uit te pakken. De jongen maakte van de gelegenheid gebruik en greep tussen haar benen. Hij duwde twee vingers in haar kutje die soepel naar binnen gleden.

Met zijn andere hand pakte hij Coriens handen beet en duwde haar achter de hoge struiken waar ze goed uit het zicht waren van mensen die eventueel nog langs zouden komen, hoewel dat onwaarschijnlijk was want alle fietsen waren al opgehaald. Corien liet zich gedwee meeleiden. Ze begreep zelf niet waar het vandaan kwam, ze zou eigenlijk moeten gillen maar ze was geiler dan ooit.

De jongen was ook niet echt gemeen tegen haar. Eenmaal achter de struiken vroeg de jongen haar om haar t-shirt uit te trekken, waarop Corien onmiddellijk haar laatste kledingstuk over haar hoofd trok en haar prachtige tieten ontblootte.

De andere jongens kwamen nu ook om haar heen staan. Ze hadden nog nooit zo’n mooi meisje gezien, zelfs niet in tijdschriften of zo, en zeker niet naakt. Corien zat op haar knieën op de grond met haar benen iets gespreid en haar tieten staken trots vooruit. Ze keek uitdagend naar de jongens met haar volle lippen iets van elkaar. De brutaalste van de jongens liet zich dat geen twee keer zeggen, ging tegenover haar staan en pakte haar tieten beet. Hij voelde hoe lekker stevig ze waren, kneedde ze tussen zijn handen en rolde haar tepels tussen zijn duim en wijsvinger.

Toen trok in één beweging zijn korte broek naar beneden en haalde een forse lul tevoorschijn die keihard naar het naakte meisje wees. Hij pakte zijn pik beet en stak zijn eikel tussen de lippen van Corien. Het meisje nam zijn stijve paal gulzig in haar mond en begon hem te pijpen. De andere jongens keken hijgend naar het tafereel en haalden ietwat verlegen ook hun pikken tevoorschijn. Corien begon nu om beurten aan de drie lullen te zuigen die haar werden voorgehouden.

Ze raakte bijna buiten haar zinnen van geilheid en smakkend pijpte ze de pikken, likte met lange halen aan de eikels en aan de ballen van de jongens, trok ze af en zoog eraan alsof haar leven er vanaf hing. Frieda was ondertussen naderbij gekomen en keek stomverbaasd naar het tafereel. Ze herkende het meisje dat daar naakt op de grond zat en zich uitleefde op drie stijve pikken helemaal niet meer als haar schuchtere vriendin.

Ook Frieda werd geil toen ze keek hoe Corien vol overgave bezig was. Ze kwam dichterbij, trok haar broekje en haar t-shirtje uit en tenslotte haar slipje. Haar kleine tietjes stonden een klein beetje omhoog en haar tepeltjes werden hard in de zwoele zomeravondbries. Het zweet parelde op de korte blonde haartjes op haar kutje. De jongens keken om en zagen de kleine Frieda naakt voor hun staan. Een van de jongens haalde zijn pik uit Coriens mond, draaide zich om en legde Frieda op haar rug op de grond.

Hij nam haar tietjes in zijn mond en zoog aan haar tepels. De jongen werkte nu met zijn tong haar hele lichaam af, likte haar buik, haar benen en eindigde tussen haar benen. Hij likte aan haar klitje en nam het tussen zijn lippen en zoog eraan. Frieda genoot en ze voelde dat ze klaar ging komen.

De jongen hoefde niet veel meer te doen om haar naar een hoogtepunt te helpen en toen hij zijn tong bij haar naar binnen liet glijden kwam ze schokkend klaar. Frieda keek hem dankbaar aan en zag toen dat hij zijn lul tussen haar benen manoeuvreerde. Hij leidde zijn eikel naar haar spleetje en stootte met kracht in haar nauwe kutje.

Vrouw zoekt sexmaatje nymphomane gezocht


Groter dan die van haar. Dit kan ze na de trainingen en wedstrijden altijd goed zien, als ze met het hele team onder de douche staan. Eigenlijk vind ze alle meisjes in haar team wel mooi. Ik heb wel zin om een lekkere partij te trainen! Ik ook wel zegt Reneé. Ik hoop dat die jongens van dat Rugby team ook weer aan het trainen zijn, zegt Christianne. Ik vind die Rob zo leuk. Oh, zegt Reneé, ik vind die vriend van hem, die Erik erg leuk.

Ze hebben van die gespierde lichamen zegt Christianne. Misschien moeten we na het trainen eens samen douchen. Dan kunnen we ze eens goed bekijken. Ja zegt Reneé, dat is weer eens wat anders dan alleen maar die kutjes en tieten. Lachend fietsen ze verder. Toch kijk ik daar ook graag naar zegt Christianne. Ik vind vrouwen lichamen ook heel mooi.

Weetje wie een mooi lichaam heeft? Die nieuwe blonde, Chantalle. Ja en die vriendin van haar ook, die Pauline. Nou, ik vind anders dat jij ook een mooi lichaam hebt zegt Cristianne. Vind je, vraagt Reneé?

Dat van jou is veel ronder en je hebt vele grotere borsten. Ze kijken elkaar in de ogen aan. Heb jij wel eens gefantaseerd over vrijen met een meisje? Vraagt Christianne aan Reneé? Reneé krijgt een kleur. Ze heeft zeker wel eens gefantaseerd over hoe het zou zijn om met een meisje te vrijen.

Sterker nog, ze heeft wel eens gefantaseerd hoe het zou zijn om met Christianne te vrijen. Ze geeft geen antwoord op de vraag. Die Chantalle heeft ook blond haar op haar poesje zegt Reneé, de vraag ontwijkend.

Ja die Pauline ook zegt Christianne. Twee blonde doosjes zegt Reneé. Ja zegt Christianne, die kutjes lijken ook veel zachter. Ik zou het verschil wel eens willen voelen. Reneé krijgt een raar gevoel in haar buik bij het idee. Ze voelt haar poesje een beetje tintellen. Als ze maar niet nat wordt denkt ze, ze moet zich zo nog temidden van alle anderen uitkleden. Ze zouden het kunnen zien.

Ik heb laatst van iemand gehoord dat ze het met elkaar doen, zegt Christianne. De broer van Chantalle had ze betrapt tijdens een logeer partijtje. Reneé zag het al helemaal voor zich, en het wond haar behoorlijk op. Ze wist nu zeker dat haar broekje nat was.

Bij de Club aangekomen namen ze wat te drinken en toen iedereen er was gingen ze zich omkleden. Reneé probeerde snel haar strakke spijkerbroek uit te trekken en haar trainingsbroek aan. Toen ze weer omhoog keek, zag ze de ogen van Christianne op haar gericht.

Deze lachte een beetje vreemd naar haar. Zou ze het gezien hebben? Op het veld aangekomen verdeelde hun trainer Yvette, het team in twee gelijke groepen, ze gingen tegen elkaar spelen. Reneé kwam bij team 1 en Christianne bij team 2. Er werd fanatiek gespeeld. De meisjes renden alsof hun leven er vanaf hing. Toen Reneé de bal had werd ze getackled en viel op de grond. Christianne die achter haar stond keek haar uitdagend aan en wreef met haar stick even langs Reneé d'r kruis.

Reneé voelde een diepe tintelling door zich heen gaan. Ze voelde hoe haar slipje weer drijf nat werd. Christianne rende lachend weer verder. Na de training liepen ze gezamenlijk naar het kleed lokaal. Ik ga zo weer eens naar die twee nieuwe kutjes kijken, zei Christianne. Reneé was nu bloed geil. Ze wist zeker dat ze wanneer ze vanavond in bed lag, ze zichzelf eens heftig ging vingeren.

Misschien ging ze nog wel iets in d'r kutje stoppen, zo geil was ze nu. Toen ze zich uit aan het kleden waren, keken zowel Reneé als Christianne stiekem maar aandachtig naar de flamoesjes van Chantalle en Pauline. Ook deze meiden hadden heftig getraind en waren helemaal bezweet.

Reneé zat op het bankje en rook de geur van meisjes zweet vermengd met die van shampo en haar geil. Deze lucht deed haar weer huiveren en toen ze opstond om naar de douche te lopen zag ze een natte plek op de bank waar ze gezeten had.

Christianne die dit ook gezien had zei, zo jij hebt ook flink gezweet en ze keek Reneé uitdagend lachend aan. Reneé had het nu niet meer. Ze had nog nooit zo duidelijk sjans gehad van een meisje en ze had alleen maar durven dromen dat het ook nog van Christianne zou zijn.

In de douche ruimte aangekomen moesten ze even wachten omdat er nog geen douches vrij waren. Ze waren de laatste die naar binnen kwamen. Reneé keek nu ook even naar de kut van Christianne en zag dat deze ook al glinsterde van het geil. Christianne zag nu ook Reneé kijken en kreeg ook een beetje een kleur.

Ze lachte naar Reneé. Toen er twee douches vrij kwamen namen ze de plaatsen in, en begonnen zich in te zepen. Tegenover hun stonden ook Chantalle en Pauline zich nog in te zepen. Christianne keek vol verlangen naar de kut van Pauline die net haar haren stond te wassen. Christianne zeepte net haar kruis in en bleef daar extra lang mee door gaan. Toen ze op keek zag ze dat Pauline al klaar was met haar haren en de zeep al uit haar ogen had gespoeld.

Pauline had gezien dat Christianne naar haar kut had gekeken en daarbij extra lang haar kruis had gewassen. Pauline keek Christianne aan, en deze wist niet waar ze moest kijken. De laatste meisjes liepen de douche uit en Reneé en Christianne bleven nog even staan. Ze genoten van het warme water op hun jonge lichamen.

Ze hoorde hoe de laatste meisjes het kleedlokaal verlieten terwijl ze nog onder de douche stonden. Christianne vroeg nu aan Reneé of deze even haar rug wilde inzepen. Reneé die nog steeds bloed geil was snapte Christianne haar bedoelingen en speelde het spelletje mee. Draai je maar om. Christianne ging met haar handen omhoog tegen de muur staan en liet haar rug door Reneé in zepen. Reneé ging met lange zachte halen met het washandje over de rug Christianne.

Deze sloot haar ogen en genoot van wat Reneé bij haar teweeg bracht. Reneé ging met washandje omlaag en begon nu de billen van Christianne in te zepen.

Deze zette haar benen iets uit elkaar en kromde haar rug zodat haar kontje wat meer naar achteren stak. Vergeet m'n gaatje niet, zei ze uitdagend. Reneé liet haar hand tussen de zachte billen zakken en zeepte het rozetje van Christianne in.

Deze begon een beetje met haar heupen te draaien. Reneé kreeg een geil plan en deed het washandje af. Ze stak haar hand nu nog verder tussen de benen en schoof haar middelvinger langzaam in de kut van haar vriendin. Deze begon nu nog heftiger te draaien. Met haar wijs en ringvinger begon ze nu het knopje van Christianne te bewerken. Deze begon nu heftig te steunen en te zuchten en naar een minuutje kwam ze heftig trillend klaar.

Christianne draaide zich om en zoende Reneé vol op haar mond. Hun tongen hevig verstrengeld in elkaar. Ze voelde elkaars speeksel over elkaars lippen vloeien en zich vermengen met het water van de douche. Nu ben jij aan de beurt zei Christianne. Ze duwde Reneé tegen de muur van de doucheruimte en zoende hevig verder. Nog nooit hadden ze zo lekker met iemand gezoend.

Christianne stak nu haar hand tussen de benen van Reneé en voelde aan haar zachte pruim. Deze was kledder nat van geiligheid en het water van de douche. Christianne was wat wilder van aard en ze stak hierdoor gelijk twee vingers in de vrucht van Reneé. Deze kreunde het uit. Haar vagina wand omsloot strak om de vingers van Christianne maar werd wat losser naarmate Christianne hevig in haar op en neer ging.

Na een poosje kwam nu ook Reneé schokkend klaar. Ze slaakte een gedempte kreet. Heerlijk Chris, ga door riep ze. Christianne ging gehurkt voor Reneé zitten en kuste haar poes.

Ze stak haar tong uit en begon cirkeltjes rond haar klitje te draaien. Reneé begon weer te hijgen. Zo iets lekker heb ik nog nooit mee gemaakt zalig!

Christianne vroeg of Reneé zich om wilde draaien en in de zelfde houding wilde gaan staan als zij zo-even gestaan had.

Reneé draaide zich om, zette haar benen iets uit elkaar en kromde haar rug. Christianne begon haar nu van achteren te beffen. Ze zoog Reneé d'r kleine schaamlipjes in haar mond en liet haar tong er overheen flitsen.

Reneé sidderde van genot. Nog nooit was haar flamoes zo lekker bewerkt. Dit kon ze zelf niet. Ze voelde hoe de tong van Chris' van haar klitje langzaam naar haar aarsje ging. Ze voelde hoe het tongetje zich langzaam in haar aarsje boorde en er wat rondjes draaide.

Ze voelde nu hoe de tong weer naar haar klitje ging en hoe Christianne een vinger in haar aars boorde. Even later kwam Reneé weer tot een spetteren d hoogtepunt. Christianne leek niet te stoppen en zoog al het vrijgekomen geil uit Reneé d'r flamoesje. Reneé draaide zich om en zei dat ze moest plassen. Laat maar lopen zei Christianne terwijl ze Reneé geil aankeek.

Reneé twijfelde even maar was ook zo geil geworden van wat er met haar gebeurde, dat het haar niet meer uitmaakte. Ze liet har plas lopen en Christianne begon het gulzig op te drinken. De urine dreef langs haar wangen. Ze liet haar mond vol lopen en spuugde het zo weer allemaal uit over Reneé. Deze kwam nu wederom weer klaar. Christianne kwam rechtop staan en zoende Reneé vol op haar mond. Hun tongen vermengde elkaars kutsappen met de urine van Reneé. Opeens schrokken ze zich dood.

Een stem in de opening van de deur zei; zo dat was heftig dames. Het was Pauline samen met Chantalle. Ze hadden blijkbaar de hele tijd staan kijken. Christianne en Reneé wisten niet waar ze moesten kijken. Wat zijn jullie een stel vieze sletjes zei Chantalle. Eerst jezelf opgeilen op onze kutjes en dan elkaar klaar gaan maken. Daar zullen jullie voor moeten boeten zei Pauline. Reneé en Christianne wisten niet waar ze moesten kijken.

De eerste keer dat ze het met elkaar deden werden ze ook nog betrapt. Als jullie niet willen dat we dit openbaar maken zei Pauline, dan moeten jullie precies doen wat wij willen. Reneé keek Christianne aan. Ze hadden weinig andere keus. Als dit openbaar werd waren ze hun goede reputatie voorgoed kwijt. Ze douchten zich af en kleedden zich aan.

Buiten aangekomen stonden Chantalle en Pauline al op hun te wachten. Kom maar met ons mee, dan kunnen jullie je schuld betalen stelletje gluurders, zei pauline. Enkele mannen begonnen te grommen en waren bezig hun meisje vol te spuiten. Babs merkte dat het veel langer duurde dan ze gewend was. De man pompte zijn ballen volledig in haar leeg. Toen hij zich terug trok, stroomde het zaad uit haar spleet.

Ze keek opzij en zag dat een andere man hetzelfde had gedaan bij Ilse. Beide meiden kregen echter geen tijd om uit te rusten want er drong al onmiddellijk een nieuwe pik naar binnen.

De man trok zich niets aan van het zaad van zijn voorganger dat nog steeds naar buiten liep. Het spoot zelfs langs de wanden eruit bij elke harde stoot. De man was vastberaden er een lading bij te doen en plots kwam ook zijn gestoot tot stilstand. Hij gromde, "hier is een nieuwe lading zaad voor die kut van je!

Ook de andere meiden werden één voor één na elkaar volgespoten. Lieselot was de volgende die er moest aan geloven. En ook Lina en Lara kregen hun deel. Beide mannen moesten hartelijk lachen. De mannen die klaar waren lieten de beurt aan de anderen en voor de meiden het goed en wel beseft hadden waren ze elk van vier ladingen zaad voorzien. Iedereen was net op tijd klaar voor de afwisseling van de dienst.

Vijf jonge meiden kwamen vol verbazing de zaal binnen. Dit kon nog wel eens een leuke avond worden De tweede ronde Toen Freddie en Arne binnenkwamen zagen ze dat de dagploeg goed werk geleverd had.

Een grote groep mannen stond nog met halfslappe pikken in de zaal, de meiden lagen uit te blazen op de grond, hun kut druipende van het zaad. De nieuwe groep meiden keek verbaasd naar de anderen. Mark wende zich tot de mannen, "wat zeggen jullie, kerels, rondje van het huis? Eenmaal naakt gingen ze naast elkaar op hun knieën zitten.

Er zaten nu 12 jonge meiden op hun knieën te wachten, hun handen op hun kontje. Toen de mannen opnieuw klaar waren gingen ze achter de meiden staan en bewonderden het zicht. Ze deden dan ook direct wat van hen gevraagd werd. Mark begon de nieuwe meisjes voor te stellen. Bij elk meisje werd het kutje wijd gespreid, en het leek wel alsof het het kutje was dat een naam had en niet het meisje.

In een mum van tijd zaten hun stijve palen in de kutten van de 12 meiden. De andere mannen lieten zich pijpen. Aangezien er meer mannen waren dan meisjes, kregen enkele dames meer dan één pik te verwerken. Lina en Lara kregen allebei twee palen in hun mondje geduwd, alsook Babs en Tilly. Er werd stevig geneukt terwijl de meisjes aan de palen zogen alsof hun leven er van af hing. Lina en Lara hadden vrijwel geen ervaring met pijpen, maar echt veel moesten ze niet doen.

De twee mannen hadden hun palen ruw in de mondjes geduwd. Elk met een hand hielden beide mannen de hoofdjes van de twee meisjes vast terwijl ze hard stootten. Lina en Lara stikten bijna onder het stoten. Gelukkig trokken de mannen periodiek hun lul eventjes terug zodat de meiden tijd hadden om kort adem te happen. Enkele mannen hielden zich niet aan de afspraak. Babs werd opnieuw volgespoten, dit keer door de leider van de groep. Ze stak haar duim omhoog en knipoogde naar de man.

Dan draaide ze zich om en legde zich op haar rug. Ze wees naar haar kut en zei "volspuiten aub! Het verzoek werd maar al te graag door de twee ingewilligd en om beurten vulden ze het kutje van Babs verder op.

Ook Lina kreeg er nog eentje ingespoten, terwijl ze op hetzelfde moment meerdere stralen tegen haar keel voelde spatten. Een andere man trok zijn pik uit Lara en spoot op haar kutje en benen. Daarna duwde hij het sperma met een vinger in haar spleetje. De twee andere mannen kozen ervoor om elk een helft van haar gezichtje voor hun rekening te nemen en langs beide kanten werd ze met stralen sperma beschoten.

De man die Ilse neukte spoot zijn lading over haar rug waarna ze zich recht zette en een lading op haar tieten mocht verwelkomen. Ook de andere mannen kozen een bestemming voor hun laatste zaad. Ofwel werd het kutje volgespoten, of werd alles in het keeltje gedeponeerd. Enkele kregen een lading over hun tieten of kontje, bij anderen werd het gezichtje met zaad bedekt. Sinds ik die biker club ben begonnen is mijn vrouw van ons weggegaan. En toen ik enkele foto's van jullie bezigheden had gevonden op Wim's pc heeft hij mij alles over jullie verteld.

Ik vond het wel een ideale groepsactiviteit. Wim had me veel over Babs verteld, daarom dat ik haar zeker moest volspuiten daarnet. Tot nu toe hadden ze toch nog geen kwade vaders over de vloer gekregen, enkel een geile vader en zijn vriendenclub. Verjaardagscadeau De mannen namen afscheid en de avondploeg maakte zich klaar voor de volgende klanten.

Het is vandaag zijn 16e verjaardag en ik dacht hem een leuk cadeau'tje te geven. Floris en zijn maten keken aandachtig naar de vijf hoertjes. Zijn broer schudde met zijn hoofd. De meisjes deden onmiddellijk wat van hen verwacht werd en gingen in tweede positie zitten. Arne knikte naar zijn broer. Hij klapte tevreden in zijn handen. Hij was blij dat de meisjes zo gehoorzaamden. Doggy, missionaris, on top? Floris twijfelde even en koos voor missionaris.

De andere jongens kwamen er rond staan en begonnen te scanderen. Ze glimlachte en gehoorzaamde met plezier. Floris kwam tussen haar benen zitten en nam zijn stijve paal in zijn handen.

Hij spuwde op haar kut en wreef met zijn eikel het speeksel tussen haar lippen. Dan kneep hij in haar tepels en duwde zijn lul naar binnen. Hij begon onmiddellijk hard te stoten en het viel helemaal niet op dat hij nog maagd was.

Hij neukte stevig door zoals een professional. Arne kinkte goedkeurend, "geef haar er van langs! Er kwam echter toch snel een einde aan zijn geweld en viel alsnog door de mand. Met een kreun spoot hij voor de eerste keer in zijn leven een meisje vol zaad.

Daarna likte ze het zaad van zijn eikel. Hij ging op zijn rug liggen terwijl Evelien hem rustig bleef verder pijpen. Tilly is 50 om te neuken en eveneens 15 om vol te spuiten. Volspuiten is bij Liesbet inbegrepen en ze kost enkel 50 euro om te neuken. De andere twee hadden elk 50 bij.

Tessa en Lotte trokken de broek van hun jongen naar beneden en aanschouwden zijn harde lul. De meisjes wisselden elkaar vaak af en soms kusten ze elkaar met een stijve paal tussen hun lippen geperst. Tilly en Liesbet zaten naast elkaar op hun knietjes. De twee jongens ramden hun harde lullen naar binnen.

Op dat zelfde ogenblik begon Floris aan zijn tweede neukbeurt met Evelien. De jongen naast hem stak zijn duim omhoog, "heel lekkere kut! De twee jongens hi-fiveden elkaar, "neuk er op los makker!

We gaan die hoeren eens laten zien wat we kunnen! Ook Tilly kreeg een oplawaai en haar kutje sopte van het vocht. Tilly gilde het uit terwijl ze tegelijkertijd geneukt en gevingerd werd. Toen zijn vingers nat genoeg waren trok hij ze er terug uit en likte het vocht af. Dit geschenk namen ze gretig aan.

De ene jongen duwde de dildo erbij in de kut van Tilly, "meer dan genoeg plaats! Beide meiden gilden als aan het spit. Lotte en Tessa maakten zich klaar om een lading zaad te ontvangen. Ze openden allebei hun mondje en de jongen begon te kreunen. Hij trok nog even stevig aan zijn lul en spoot dan een dikke straal over Lotte's tong. Dan richtte hij hem op Tessa en spoot meerdere stralen in haar gezicht.

Al spuitend schudde hij zijn lul af over de gezichtjes van beide meiden en toen hij klaar was waren beide snoetjes helemaal met plakkerig dik sperma bedekt. Ook Tilly kreeg een lading over haar gezichtje gespoten. Ook Floris koos geen andere bestemming voor zijn zaad dan een hoerenkut en Evelien werd een tweede keer van sperma voorzien. Drie ervan zaten onder het zaad terwijl er bij twee traag maar zeker een wit stroompje vormde tussen hun benen.

De andere drie gingen vlug weg, op zoek naar geld. Aan het einde van de dienst van de meiden en toen iedereen naar huis ging, had niemand de wagen opgemerkt die al enkele uren voor de zaal geparkeerd stond en alles had gade geslagen Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend.

© 2018 Neuken In Uden All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.